SALES MANAGER

Functieomschrijving

 

Satchmo is een jonge onderneming, welke volop in ontwikkeling is.
Hierin krijg je dan ook ruime vrijheid om invulling te geven aan deze functie.

Je kunt naar eigen inzicht handelen en bent verantwoordelijk voor het aanboren van nieuwe klantrelaties. Je rapporteert direct aan de eigenaren en gaat zelfstandig op zoek naar potentiële gasten en klanten in jouw regio. Denk hierbij aan hotels, evenementenbureaus kantoren en andere interessante netwerken. Je bent nauw betrokken bij alle interne en externe evenementen en kan deze dan ook zelfstandig organiseren.

 

  • Je benadert prospects en plant jouw eigen bezoeken en afspraken op locatie.

  • Je rapporteert jouw bevindingen, leads en de resultaten van de sales.

  • Je bent verantwoordelijk voor de grotere events, weet hoe je deze kan organiseren en je geeft tijdig aan wat je hiervoor nodig hebt.

  • Je bouwt een database op met onze huidige gasten en zakelijke klanten, waarmee je de relatie kan onderhouden om hier uiteindelijk ook business uit te genereren.

  • Je informeert en rapporteert naar het management over de voortgang, klantbehoeften, problemen, interesses, competitieve activiteiten en mogelijkheden voor nieuwe producten en diensten.

 

Functie-eisen

 

- 4 jaar ervaring in een sales functie; Bij voorkeur ervaring binnen de hospitality industrie.

- Organisatorische skills die je kan toepassen bij onze events.

- HBO werk- en denkniveau.

- Je spreekt en schrijft uitstekend Nederlands en Engels. 

- Je kunt goed communiceren.

- Deze zelfstandige baan is voor 40 uur per week.

 

Bedrijfsprofiel

 

Verscholen achter een immens terras, pronkt Satchmo te midden van het Rokin. 

Het monumentale pand (1647) is sinds 2018 omgetoverd tot een restaurant en cocktailbar van internationale allure met een vertrouwde huiskamerambiance. Satchmo bestaat uit twee verdiepingen: beneden een casual diner en daarboven een restaurant met veel karakter. 

Beide verdiepingen beschikken over een eigen cocktailbar, ook de imposante wijnlijst mag hier niet ontbreken. Naast lunch en diner leent Satchmo zich, door de private dining, uitstekend voor intieme(re) diners of zakelijke meetings. Maar babyshowers, verjaardagspartijen en andere gelegenheids- feesten zijn mogelijk.

Take away & Delivery

Wij zijn van geopend van

donderdag t/m zondag : 18:00 - 20:00

  • Facebook
  • Instagram
  • Tripadvisor
  • Spotify