IMG_1900.jpg

Satchmo

Een stijlvol en intiem restaurant waar je uren kunt zitten en de tafel kunt vullen met een grote verscheidenheid aan smaakvolle dishes & juicy steaks. Satchmo wil je de tijd laten vergeten zodat je na drie flessen wijn en die laatste cocktail, er achter komt dat het allang bedtijd is geweest ...

Catering & Chef 

Het jaar afsluiten met een hapje en een drankje voor uw medewerkers of  klanten verwelkomen in uw eigen Covid-19 proof omgeving? Chef Thijmen heeft vijf smaakvolle bites bedacht. U kunt uw eigen box samen stellen en op een veilige manier presenteren en serveren (grab & go). 

 

Een feestelijke bubbel mag hierbij uiteraard niet ontbreken. In samenwerking met onze leveranciers is er een champagnekaart samengesteld tegen groothandels prijzen.

Pico de gallo
mango salsa, little gem, aji amarillo

Tuna tataki 
zwarte sesam, wakame, ponzu soya

Beef tataki
crispy knoflook, chili, bosui

Steak tartare
handgesneden, 63º eidooier, crouton

Daikon roll 
avocado, komkommer, ajo blanco

Te bestellen vanaf 50 stuks, keuze uit 3 opties. €5,50 p.st.

Vanaf 100 stuks, keuze uit 5 opties. €5,00 p.st.

 

 

 

 

Wilt u echt uitpakken thuis? Dan kunnen we ook een geheel diner bij u thuis komen verzorgen. Voor catering aan huis bel of mail ons voor de mogelijkheden.

 
 
IMG_0011.JPG

Een NYC-cuisine

in Amsterdam

Satchmo is te omschrijven als een NYC-cuisine met een moderne, verfijnde cocktailbar. Het is een plek die er als geen ander uitziet, van overheerlijke steaks met elegante wijnen tot een tafel vol verschillende gerechten en heerlijke cocktails. We hebben alles in huis 
voor een perfecte dag/avond uit.

 

Met twee cocktails bars, weet je zeker dat je dat wel-verdiende drankje krijgt. Beneden is er een romantische setting gecreëerd met lage plafonds, rustieke balken met het geluid van jazzy muziek uit de speakers terwijl de bartender je favoriete drankje maakt in onze Onyx-bar. Boven vind je onze verfijnde cocktailbar met fluwelen barkrukken en veel gouden details.

 

An elevating dining experience

Satchmo biedt een exclusieve ruimte aan voor besloten diners voor groepen tot 12 personen. Een privéruimte met koningsblauwe muren, een luxe gouden kroonluchter, en een grote tafel met fluwelen stoelen. Dit is de perfecte intieme ruimte voor jouw ultieme diner.

 

Of het nu gaat om een feestelijk kerstdiner, een over de top babyshower of gewoon een bijzondere gebeurtenis, wij zorgen ervoor dat onze private dining voldoet aan al uw verlangens.

IMG_1877.jpg
1452E9BA-6CBD-4577-90A2-28635F5091F5.jpe

Give them
something
to talk about

Satchmo verzorgt uw evenement met elegantie, kwaliteit en stijl voor elke gelegenheid en locatie.

Van bedrijfsevenementen tot bruiloften
en get-togethers, we streven erna om er een onvergetelijke dag van te maken.


Onze passie en liefde voor eten zijn de belangrijkste ingrediënten achter onze creaties. Samen met u stellen we een menu samen op basis van uw behoeften.

Satchmo heeft ervaren en getrainde cocktailshakers, floortenders en chef-koks om ervoor te zorgen dat uw evenement vlekkeloos verloopt en voldoet aan
alle veiligheidsvoorschriften rondom
covid-19.

 

Take away & Delivery

Wij zijn van geopend van

donderdag t/m zondag : 18:00 - 20:00

  • Facebook
  • Instagram
  • Tripadvisor
  • Spotify